Global Batterier logo

Våra fördelar

Hög kvalitet från fabrik till kund

För att säkerställa att våra produkter håller en hög kvalitetsnivå  tillverkas våra batterier av noggrant utvalda leverantörer i  Asien, Europa och USA med fokus på hög produktkvalitet.

Läs mer om vår produktkvalitet
Alltid fulladdade batterier

Eftersom batterier är en färskvara behöver de laddas med jämna mellanrum för att hålla bästa kondition. Vi laddar därför alla våra batterier innan de levereras ut till kund, vilket gör att vi även kan lagerhålla originella produkter.

Läs mer om hur vi laddar våra batterier
Ditt batteri när du behöver det

För att du som kund ska vara säker på att kunna få rätt batterier  vid rätt tidpunkt, har vi alltid ett stort lager på över 100 000  batterier i Länna industriområde, söder om Stockholm.

Läs mer om hur vi lagerhåller och levererar våra batterier
Stor kunskap och personlig support

Vill du lära dig mer om batterier har du kommit rätt. Ring eller maila  till vår supportavdelning för att snabbt få svar på alla tänkbara batteri- frågor. Med över 35 års erfarenhet delar vi gärna med oss av vår kunskap.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig
Skräddarsydda lösningar

Om det uppstår specifika behov för hur du vill ha dina batterier  kan vi lösa det. Det kan gälla allt från specialdesignade förpackningar,  och dekaler till särskilda kablar eller ovanliga batterimodeller.  Kontakta oss gärna, så berättar vi mer.