Global Batterier logo

Skräddarsydda lösningar

Behov kan variera mellan olika kunder och situationer. Vi hjälper gärna till med beräkningar och val av kostnadseffektiva systemlösningar för kundspecifika behov som till exempel att beräkna tid och effekt för att kostnadsoptimera antal batterier, batteristorlek, kablage, stativ osv.


Vi har stor kunskap om vårt sortiment och lång erfarenhet av batteribranschen. Dessutom kan vi snabbt hantera uppkomna problem, mycket på grund av vår laddningsstation och stora lager. Vi kan också märka och packa om, samt erbjuda specialdesignade dekaler till vissa av våra kunder.


Tack vare vår lokala närvaro kan vi lätt anpassa oss till våra kunders önskemål och erbjuda skräddarsydda lösningar. Förutom vårt huvudkontor i Länna industriområde har vi även batteridepåer och ett stort återförsäljarnätverk som levererar till stora delar av landet, samt en turbil i Stockholm som dagligen besöker våra kunder för att bistå med lagerpåfyllnad och support. Alla kunder är även välkomna att besöka oss och handla i vår butik i Länna som gärna delar med sig av goda råd.


Vid utbyte av batteribank kan ni maila (aktuell e-postadress) oss information, samt en bild på befintlig lösning så tar vi fram motsvarande nytt batteri. Vi kan även ombesörja utbyte tillsammans med våra partners. Kontakta oss, så berättar vi gärna mer.