Global Batterier logo

Hög kvalitet från fabrik till kund

Sedan Global Batterier startades 1978 har vi arbetat hårt för att kunna erbjuda den bästa lösningen för våra kunders specifika behov och önskemål. För att säkerställa att våra produkter håller en hög kvalitetsnivå tillverkas våra batterier av noggrant utvalda leverantörer i Asien, Europa och USA.

 

Vi på Global Batterier och våra samarbetspartners genomför kontinuerligt besök på befintliga fabriker för att tillse att de lever upp till kraven, och utvärderar konstant potentiella leverantörer. Genom att göra detta så får vi också tryggheten i att ha en redundans om något skulle hända, även om vi fram till idag har använt samma samarbetspartners sedan vi startade.

 

Vår målsättning är att överträffa våra kunders förväntningar både när det gäller kvaliteten på våra produkter och vår service. Därför är vi kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi ständigt ser över våra processer och produkter för att öka kundtillfredsställelsen.

När batterierna når vårt lager i Länna industriområde genomförs kvalitetskontroller där alla batterier sorteras, kontrolleras, testas och laddas manuellt innan de levereras ut till våra kunder. Laddningsanläggningen är unik i sitt slag och har moderniserats i flera etapper och hanterar upp till 3000 batterier per dygn.


För att ytterligare försäkra oss om att produkterna vi köper in håller den standard vi överenskommit genomförs regelbundet tester i vårt i vårt batterilaboratorium som är ett av Europas mest moderna i sitt slag.